Pódium és Favorit

Pódium később Favorit zenekar

Akkoriban mindenféle tehetségkutató versenyekre beneveztünk, és szinte mindig elhoztunk valami díjat. Akkor úgy hittük, kellene egy ORI vizsga (Országos Rendezõ Iroda), mert ha van ORI vizsgánk, akkor az utcán igazoltató rendõr nem jelenthet fel minket munkakerülésért. Az ORI vizsgáról 7-szer, azaz hétszer lecsúsztunk! Rájöttem, ez nem egy járható út, és ma is nevetõgörcsöt kapok, ha ezekre a dolgokra gondolok, de ez akkor is csak poénnak volt jó. A zenekar késõbb feloszlott, megmaradt a barátság. Így kerültem később a Rózsaszín bombázók és az XL Sisters zenekarokhoz sessions dobosnak.

A Pódiumnak volt egy nagyszerű klubja a 7. Kerületi kertész utcában valamilyen elektronikai cég tulajdonolta. Ez lett a törzshelyünk, rengeteget játszottunk itt, szinte heti rendszerességgel.

A Pódium zenekar utolsó felállása. Balról jobbra. Tóth Gyula, Demeter György, Horváth Imre Fater (R.I.P.) Kreutz László Tarczaly András
Pódium később Favorit
Pódium Favorit Balról jobbra Demeter György Ézsiás Sándor (Áll) Kreutz László (ül) Tóth Gyula és Rozsondai Árpád (R.I.P.)